Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Skaniausi pavasario patiekalai"

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 25 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Višta , 1 vienetas
  • Prieskoniai paukštienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Medus , 3,5 valgomojo šaukšto
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką iš vakaro ištriname prieskoniais, druska, česnakais, medumi, cinamonu.

  2. Prieš dėdami kepti ant viščiuko viršaus uždedame foliją, kepame orkaitėje.

  3. Prieš kepimo pabaigą apie 10 min nuimame foliją. Viščiukas bus apskrudęs ir pikantiško skonio, puikiai tinkantis Velykiniams stalui :)

Receptą atsiuntė Vesta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Šaltibarščiai Šašlykas su kiviais Virtos “gėlytės” Lašišos mišrainė Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!