Greita paieška
Receptai
Apklausa
Kokios uogos Jūsų mėgstamiausios?
Draugai
Konkursas "Orai šiltyn - patiekalai lengvyn!"

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 25 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Višta , 1 vienetas
  • Prieskoniai paukštienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Medus , 3,5 valgomojo šaukšto
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką iš vakaro ištriname prieskoniais, druska, česnakais, medumi, cinamonu.

  2. Prieš dėdami kepti ant viščiuko viršaus uždedame foliją, kepame orkaitėje.

  3. Prieš kepimo pabaigą apie 10 min nuimame foliją. Viščiukas bus apskrudęs ir pikantiško skonio, puikiai tinkantis Velykiniams stalui :)

Receptą atsiuntė Vesta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krabų lazdelių salotos su ryžiais Mielinė plonapadės picos tešla Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Pikantiški vištienos kepsneliai Paprastas skanus obuolių pyragas Karšti sumuštiniai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!