Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausias šeimos patiekalas"

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Višta , 1 vienetas
  • Prieskoniai paukštienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Medus , 3,5 valgomojo šaukšto
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką iš vakaro ištriname prieskoniais, druska, česnakais, medumi, cinamonu.

  2. Prieš dėdami kepti ant viščiuko viršaus uždedame foliją, kepame orkaitėje.

  3. Prieš kepimo pabaigą apie 10 min nuimame foliją. Viščiukas bus apskrudęs ir pikantiško skonio, puikiai tinkantis Velykiniams stalui :)

Receptą atsiuntė Vesta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Pikantiški vištienos kepsneliai Zrazai su trimis įdarais Skaniausia lazanija Čirviniai blynai Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!