Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti ananasai su ledais

Kepti ananasai su ledais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Apelsinai , 2 vienetai
  • Romas , 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
Desertui:
  • Ananasai , 1 valgomasis šaukštas
  • Rudasis cukrus , 100 gramų
  • Ledai , 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ananasą susipjaustome (jei naudojate konservuotus, gerai nusausinkite) ir apvoliokite rudajame cukruje. Kepkite grilyje su trupučiu aliejaus ir kiekvienos pusės 20 minučių.

  2. Ruošiame padažą. Ištirpiname sviestą, supilame išspaustas apelsinų sultis, romą ir likusį nuo ananasų cukrų. Kaitiname apie 15 minučių.

  3. Iškeptus ananasus išdėliojame į lėkštutes, uždedame ledų ir apipilame padažu. Skanaus

Receptą atsiuntė Gerda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Ypatingieji kotletai Citrinų ir varškės keksas su uogomis Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!