Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Kepti ananasai su ledais

Kepti ananasai su ledais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Apelsinai , 2 vienetai
  • Romas , 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
Desertui:
  • Ananasai , 1 valgomasis šaukštas
  • Rudasis cukrus , 100 gramų
  • Ledai , 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ananasą susipjaustome (jei naudojate konservuotus, gerai nusausinkite) ir apvoliokite rudajame cukruje. Kepkite grilyje su trupučiu aliejaus ir kiekvienos pusės 20 minučių.

  2. Ruošiame padažą. Ištirpiname sviestą, supilame išspaustas apelsinų sultis, romą ir likusį nuo ananasų cukrų. Kaitiname apie 15 minučių.

  3. Iškeptus ananasus išdėliojame į lėkštutes, uždedame ledų ir apipilame padažu. Skanaus

Receptą atsiuntė Gerda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos SVARAINIŲ SIRUPAS Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Obuolių pyragas "Jei svečiai ant slenksčio" Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!