Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti ananasai su ledais

Kepti ananasai su ledais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Apelsinai , 2 vienetai
  • Romas , 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
Desertui:
  • Ananasai , 1 valgomasis šaukštas
  • Rudasis cukrus , 100 gramų
  • Ledai , 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ananasą susipjaustome (jei naudojate konservuotus, gerai nusausinkite) ir apvoliokite rudajame cukruje. Kepkite grilyje su trupučiu aliejaus ir kiekvienos pusės 20 minučių.

  2. Ruošiame padažą. Ištirpiname sviestą, supilame išspaustas apelsinų sultis, romą ir likusį nuo ananasų cukrų. Kaitiname apie 15 minučių.

  3. Iškeptus ananasus išdėliojame į lėkštutes, uždedame ledų ir apipilame padažu. Skanaus

Receptą atsiuntė Gerda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Purūs keksiukai Batonas su sūriu ir česnaku Greitai paraugti agurkai Čenakai Raugintų kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!