Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti baklažanai su medumi

Kepti baklažanai su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 0,5 litro
  • Druska , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Actas , 2 valgomieji šaukštai
Glajui:
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Medus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Actas , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Baklažanai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną supjaustyti 0,5 cm storumo griežinėliais.

  2. Marinatą pasigaminame iš vandens, cukraus, acto ir druskos.

  3. Supjaustytus baklažano griežinėlius užpilame marinatu, kad apsemtų. Dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą.

  4. Išmarinuotus baklažanus ištepsime pasigamintu glajumi.

  5. Glajų gaminsime iš alyvuogių aliejaus, medaus, druskos, acto ir juodųjų pipirų. Viską labai gerai išmaišome.

  6. Kiekvieną baklažano riekutę ištepame glajumi iš abiejų pusių.

  7. Kepame ant griliaus po 2 minutes kiekvieną baklažano pusę.

  8. Tinka ir kaip garnyras. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Silvija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Česnakinis padažas kebabams Naminė pica Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!