Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti briuselio kopūstai su svogūnais

Kepti briuselio kopūstai su svogūnais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Briuselio kopūstai , 500 gramų
  • Svogūnai , 250 gramų
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 3 žiupsneliai
  • Citrina , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjaukite kopūstų galiukus. Perpjaukite juos pusiau ir įpjaukite šerdį kaip pavaidzuota.

  2. Svogūnus pasirinkite kuo mažesnius, kad būtų panašaus dydžio kaip briuselio kopūstai. Nupjaukite viršūnėles.

  3. Užvirinkite puodą vandens, įdėkite druskos (nepagailėkite) ir sudėkite kopūstus. Virkite 2 minutes.

  4. Iš verdančio vandens kopūstus dėkite tiesiai į šaltą vandenį. Nuvarvinkite ir nusausinkite.

  5. Į tą patį verdantį vandenį sudėkite svogūnus. Virkite apie 10 minučių. Išimkite iš puodo ir nuimkite lukštus.

  6. Ištirpinkite sviestą keptuvėje. Kai sviestas pakeps ir pradės ruduoti, sudėkite kopūstus ir svogūnus, pabarstykite druska, pipirais. Pamaišykite ir išjunkite viryklę.

  7. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių ir kepkite 15-20 minučių.

  8. Daržovėms iškepus, dėkite į lėkštes ir patiekite kartu su citrinos riekelėmis.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Burokėlių salotos Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Raugintų kopūstų sriuba Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!