Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti šonkauliukai baltame vyne su pomidorų padažu

Kepti šonkauliukai baltame vyne su pomidorų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 4

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Sausas baltas vynas , 1 stiklinė
  • Sojos padažas , 4 valgomieji šaukštai
  • Česnako galva , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Grūsti juodieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas , 1 stiklinė
Reikės:
  • Šonkauliukai , 0,5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
  1. Marinatui skirtus produktus sumaišiau dubenyje. Nuluptas česnako skilteles supjausčiau išilgai kiekvieną į 4 dalis. Šonkauliukus, jei dar nesupjaustyti, supjausčiau po kauliuką atskirai.

  2. Sudėjau į dubenį su marinatu ir išmaišiau, kad marinatas vienodai pasiskirstytų. Taip paruoštą mėsą palikau parai marinuotis. Jei labai skubiai reikia pagaminti - palikite mažiausiai 12 val.

  3. Kepiau 190 laipsnių orkaitėje 50 min., kepimo indą uždengusi folija, kad pasitroškintų. Iškepusius patiekiau su spagečiais, konservuotais kukurūzais ir svogūnų laiškais.
    SKANAUS !

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai4
Kristina

turejo buti žiupsnelis :) chi chi chi

regis

stikline druskos????!!

Kristina

Ačiū Jums už gerą žodį ;)

Brigita

Si recepta as jau isbandziau radusi Jusu tinklarastyje.
Tikrai puikiai viskas pavyko ir buvo skanu.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Purūs keksiukai GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA
Reklama
Prisijunk prie mūsų!