Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti varškėčiai

Kepti varškėčiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 600 gramų
  • Miltai , 75 gramai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Razinos , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Razinas užmerkiame karštame vandenyje, palaikome 1-5 min. ir nukošiame per sietelį.

  2. Į didelį indą sudedame varškę, miltus, cukrų, druską, razinas, įmušame kiaušinius. Imame šakutę ir gerai išmaišome visus komponentus.

  3. Ant stalo pabarstome miltų ir ant jų išdėliojame po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masės gumulėlį apvoliojame miltuose iš abiejų pusių ir, formuodami paplotėlius, peiliu įspausdžiame groteles. Kepame įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies.

  4. Patiekiame užpylus grietinės ir pabarsčius cukrumi. Juos taip pat galima valgyt ir atvėsusius kaip desertą.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!