Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti varškėčiai

Kepti varškėčiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 600 gramų
  • Miltai , 75 gramai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Razinos , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Razinas užmerkiame karštame vandenyje, palaikome 1-5 min. ir nukošiame per sietelį.

  2. Į didelį indą sudedame varškę, miltus, cukrų, druską, razinas, įmušame kiaušinius. Imame šakutę ir gerai išmaišome visus komponentus.

  3. Ant stalo pabarstome miltų ir ant jų išdėliojame po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masės gumulėlį apvoliojame miltuose iš abiejų pusių ir, formuodami paplotėlius, peiliu įspausdžiame groteles. Kepame įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies.

  4. Patiekiame užpylus grietinės ir pabarsčius cukrumi. Juos taip pat galima valgyt ir atvėsusius kaip desertą.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Faršu įdarytos paprikos Gardutėlė kriaušių uogienė Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai KRIAUŠIENĖ Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!