Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti varškėtukai

Kepti varškėtukai
Kepti varškėtukai Kepti varškėtukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušinių tryniai , 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 100 gramų
  • Druska
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus (kepimui)
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę, kiaušinių trynius, miltus, cukrų bei druską sumaišyti iki vientisos masės.

  2. Šaukštu pakabinti šiek tiek masės ir miltuotais pirštais suformuoti varškėčius.

  3. Varškėčius iš abiejų pusių apkepti gerai įkaitintoje keptuvėje.

Receptą atsiuntė Alma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Perlinių kruopų troškinys Gardutėlė kriaušių uogienė Virtos “gėlytės” Čičinsko kepsnys Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!