Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti varškėtukai

Kepti varškėtukai
Kepti varškėtukai Kepti varškėtukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušinių tryniai , 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 100 gramų
  • Druska
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus (kepimui)
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę, kiaušinių trynius, miltus, cukrų bei druską sumaišyti iki vientisos masės.

  2. Šaukštu pakabinti šiek tiek masės ir miltuotais pirštais suformuoti varškėčius.

  3. Varškėčius iš abiejų pusių apkepti gerai įkaitintoje keptuvėje.

Receptą atsiuntė Alma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Pievagrybių padažas Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Lietiniai su sūriu ir dešrelėmis Kepta vištiena su ryžiais Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!