Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulienos gabaliukų troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 200 gramų
  • Bulvės , 6 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Žiediniai kopūstai , 4 lapai
  • Pipirai, raudoni ankštiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, bekepant pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį).

  2. Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį padaryti su morkomis. Pasmulkinti ankštinį pipirą ir žiedinio kopūsto šakeles.

  3. Apkeptus mėsos gabaliukus sudėti į platesnį puodą arba troškintuvę, ant viršaus sudėti smulkintas daržoves. Įpilti vandens, kad vos apsemtų daržoves, virti ant mažos ugnies, kol suvirs visas vanduo.

  4. Pasmulkinti ankštinį pipirą ir ir sudėti, baigiant suvirti vandeniui.
    Šį troškinį galima valgyti su įvairiomis daržovių salotomis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Pomidorų sriuba su ryžiais Marinuota strimele Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai Šašlykas su kiviais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!