Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 800 gramų
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Augalinis aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Mėsos sultinys , 250 gramų
  • Bulvės , 600 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą perplauti, supjaustyti kubeliais, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su aliejumi, šia mase ištepti mėsą ir palikti 10-15 min.

  2. Svogūną supjaustyti kubeliais, pomidorius perpilti virintu vandeniu ir nulupti odelę.

  3. Morką ir žalius svogūnų lapus susmulkinti.

  4. Šiek tiek pakeptą mėsą sudėti į puodą, sudėti svogūnus, pomidorus ir sultinį bei troškinti 50 min. Į puodą, likus 15 min., sudėti kubeliais supjaustytas bulves.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai1
Gabriele

Manau bus skanus pietus šiandien, tetis daro guliasa.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Ypatingieji kotletai Traškus vištienos šnicelis Žemaičių blynai su faršu Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!