Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 800 gramų
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Augalinis aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Mėsos sultinys , 250 gramų
  • Bulvės , 600 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą perplauti, supjaustyti kubeliais, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su aliejumi, šia mase ištepti mėsą ir palikti 10-15 min.

  2. Svogūną supjaustyti kubeliais, pomidorius perpilti virintu vandeniu ir nulupti odelę.

  3. Morką ir žalius svogūnų lapus susmulkinti.

  4. Šiek tiek pakeptą mėsą sudėti į puodą, sudėti svogūnus, pomidorus ir sultinį bei troškinti 50 min. Į puodą, likus 15 min., sudėti kubeliais supjaustytas bulves.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai1
Gabriele

Manau bus skanus pietus šiandien, tetis daro guliasa.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Pievagrybių padažas GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Gardutėlė kriaušių uogienė Baklažanų suktinukai Mišrainė su makaronais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!