Greita paieška
Receptai
Apklausa
Ar jau galvojate kaip marginsite kiaušinius?
Draugai
Konkursas "Šv. Velykų stalo gardėsiai"

Kiaulienos kumpis keptas savo sultyse

Kiaulienos kumpis keptas savo sultyse
Rekomenduojame:
Įvertino 20 lankytojų 9

Gaminimo instrukcija:
  1. apie 800 gramų kiaulienos kumpio mėsos, "Vorčesterio" padažo, poros skiltelių česnako, universalių prieskonių, bei kt. prieskonių pagal kiekvieno skonį,tinkančių kiaulienos mėsytei:)

  2. Mėsytę perpjaunu į du atskirus gabalėlius(taip minkščiau iškepa), gausiai apšlakstau "Vorčesterio" padažu, sudedu supjaustytą česnaką, universalius prieskonius bei prieskonius mėsai ir apie porą valandų leidžiu pasistovėt. Tuomet pasimarinavusius mėsos gabaliukus dedu į kepimo rankovę ir į orkaitę. Kepu apie pusantros valandos. Žodžiu mėsa kepdama "rankovėje" paleidžia savo sultis ir būna minkštutė...Skanauti su virtomis bulvėmis, mėgstamomis salotomis,krienais arba garstyčiomis!!!!!

Komentarai9
Vidas Golotylecas

O as savo zmona pamaloninsiu siuo nuostabiu patiekalu.

Vita Macienė

stengiuosi karts nuo karto pamaloninti savo gaminamu maistu:)

jolanta kasputienė

na jei taip visalaik maitini savo vyrą -tai geresnės šeimininkės tikrai nesuras :)))

jolanta kasputienė

na tikrai dažnai kepu tai tikrai liuks..;)

Žibutė Ubavičienė

niam niam...

nijole

Kaip gražu, kaip iš pasakos knygutės

daivulė

na skaniai atrodo.

Vita Macienė

Kadangi tikrų krienų neturėjau, tai savo sultyse keptą mėsytę pagardinau krienų kremu:)

Vita Macienė

pamiršau paminėti, kad tiekdama mėsytę, ją supjaustau riekutėmis:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminis jogurtas Sluoksniuotos tuno salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Velykinė ,,PASCHA" Krabų lazdelių salotos su ryžiais Traški višta šventiniam stalui
Reklama
Prisijunk prie mūsų!