Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiniški karameliniai bananai

Kiniški karameliniai bananai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bananai , 3 vienetai
  • Miltai , 100 gramų
  • Kukurūzų krakmolas , 100 gramų
  • Vanduo, šaltas , 150 mililitrų
  • Aliejus , 500 mililitrų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
  • Sezamų sėklos , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bananus supjaustyti gabaliukais. Miltus ir krakmolą sumaišyti su vandeniu. Į puodą įpilti tiek aliejaus, kad užtektų bananams apsemti. Gerai įkaitinti.

  2. Panardinti vaisius į tešlą ir mesti į karštą aliejų. Gruzdinti, kol ims geltonuoti (apie 3 min.). Apskrudusius bananus dėti ant popierinės servetėlės, kad sugertų aliejaus perteklių.

  3. Paruošti karamelę. Į nedidelį puodą supilti cukrų ir vandenį. Nuolat maišant kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies. Kai tik pradės lengvai ruduoti iškart nukelti. Apskrudusius bananų gabalėlius, kol karamelė dar nesukietėjo, panardinti į karamelę. Sukietėjusius gardėsius dėti į lėkštę ir apibarstyti sezamų sėklomis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kalėdiniai sausainukai Vištienos širdelių guliašas Miltiniai blynai Įdaryti makaronų vamzdeliai Miltiniai blynai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!