Greita paieška
Receptai
Draugai

Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ...

Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ...
Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ...
Rekomenduojame:
Įvertino 104 lankytojai 47

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Kondensuotas pienas , 1 skardinė
  • Kvietiniai miltai , 3,5 stiklinės
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakiau, supyliau kondensuotą pieną, maišant įsijojau miltus su kepimo milteliais.

  2. Viską gerai išmaišiau mediniu šaukštu ir palikau 30 minučių atšalti, kad tešla nebūtų lipni.

  3. Rankomis padariau graikiško riešuto dydžio spurgytes. Dėjau į įkaitintą aliejų ir kepiau, kol gražiai parudo.

  4. Iškepusias apibarsčiau cukraus pudra.
    SKANAUS!

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai47
Morta

Sausokos, varskes spurgos visgi skanesnes.

Ona

siu spurgu saldumas geras taciau konsistencija sausa

Ieva

jau is recepto matosi, kad spurgos nekokios gautusi, nes gerokai per daug miltu. as pati kepdama ju idedu labai labai nedaug, tik kad truputi mase sutirstetu, zinoma gal nelabai patogu formuoti ja, bet su saukstu visai paprasta,o spurgos buna minkstutes,

mm

Jei nesigavo, tai matyt ne fėjos darė :)

olgyte

super spurgos gavos

Simona

Aš nesuprantu kur jus ta skoni randat ? :D Sausos prie ranku limpa miltu net nezinau kiek supyliau ir tai gavosi š. Pačios neskaniausios spurgos net tas kondensuotas pienas nesijaučia.

Renata

tai gal reiktu idet siek tiek ir varskes???

laura

nesupratau kodel reikia saldyt,o siap visai nieko spurgytes tik sausokos

loreta

eisiu ir as tuoj isbandysiu

pop

JENA ne ju nereikia kept jas reikia vandeny virti

Dovile

o kodel reikia palikti 30min atvesti? tai kiausinius ir piena reik kaitinti?

jena

tai tas spurgas kept reikia,ar ka

Natalija

Pats pirmausis dalikas reike ko mazau miltiu dieti.O taip nuostabaus nieko nera.Varskines daug skanesnes.Antra karta jau nekepsiu.

Vilma

išbandžiau, nes daug kas gyrė... Antrą kartą nekepsiu. Pritariu, kad sausos, sprangokos, bet su kefyru - tiko ir sūnui :) Varškinės žymiai skanesnės :)

Saule

cia visi taip giria,o man visai nepatiko. Vienas dalykas jos man per sprangios nors miltu man uzteko kad ir dejau 2,5 stiklines ir tai buvo sunku ismaisyti. Pliusas tik tas ,kad kaip varskes spurgos jos neprisigeria aliejaus.Antra karta nedarysiu

Simona

Gavosi nerealios,skanutės,minkštutės ir saldžios. Ačiū už receptą:)

jurgita

nu ainu jau daryti va usimaisiau ziuresiu kas do skonis

danute

rytoj pabandysiu isivaizduoju skanumelis!!!!

veziuke

labai skanu ir greita.pirma karta spurgas kepiau ir pavyko.JEGELE!!!

silvis

as dejau i jas vysnias is slovikiuko irgi super

Lina

Sveikos mielosios, skubu pasidalinti savo patirtim sio nuostabaus receptuko, kaip varskes spurgu pakaitalas labai saunus. Tesla, kad limpa prie ranku tai labai normalu, jas tiesiog reikia kas kart pasitepti aliejumi, svarbus teslos atsaldymas.

lilita

labai skanu ka tik pasidariau

Gintaryte

isbandyta-gavosi labai skanios ;-)

danguole

bandziau,tikrai skanu ir greita!

Neringa

reikes man irgi pamegin issikept turetu gautis

Ieva

vakar dariau kartu su teciu tai aiskumais pirmas blynas apsviles,bet poto jau isivaziavom ir prikepem daug spurgyciu ;)

S

Jau ne vieną kartą dariau pagal šį receptą, tik kažkaip paskutinį kartą ne visos iškepė, bet kitą kartą bandysiu persmeigti mediniu smeigtuku, manau, bus puiku :)
Šiaip gaminant pagal receptą, puikios, net labai ;)
Ačiū už receptą :)

Viktorija iš Klaipėdos

Jeigu kam nors patinka kietos spurgos su viduje konsistencija kaip duonos, tai gal ir verta kepti. Taciau man nepatiko. Bet kepant ant pacios maziausios ugnies vidus puikiai iskepe, tik ilgai kepe ir gerai kad aliejaus neprisitrauke. Panasiau i pyragaiciu

emila

jeigu jums limpa prie ranku tesla reikia paslapinti su vandeniu ir mesti negrazu guza i alieju ,jos issipus ir igaus forma.

kr

sprangios,fee

Petras

Man asmeniskai gavosi ne spurgos o rozytes. Nepatiko. Kietos ir SAUSOS.

Irena

Labai skanu ir greita, ką tik išmėginau!

elvyra

ryt kepsiu

lilija

man atrodo per daug miltu kai iskepiau labai kietos

lilija

man atrodo per daug miltu kai iskepiau labai kietos

Zavinga

Vis tiktai man spurgos su varske skanesnes. Sios gavosi sprangios.

as

Kepiau. Siaip tikrai skanu taciau nors ir nedideles dariau - vidus buvo nepilnai iskepes (nors isore ir netoli sudegimo buvo)

daiva

jas reikia virt aliejui ar kaip /?

Raimonda

Skanu :) jau isbandem ir isragavom..

Alina

skanu :) dukryte net visokiu ornamentu prigalvojo, patiko labaaai

Naktela

na nezinau, man tos spurgytes nie skanios nei ka..

braske

kepiau tikrai laaabai skanu

Ilona

Kepdavau su varske. Reiks bandyti sias

Aukse

Oi, kaip skanu, kepiau - visa seima liko suzaveta :)

Kristina

Kepkit ant nedideles ugnies. Dar vienas patarimas - kiekvieną kepančią spurgą persmeikit mediniu pagaliuku. Per padarytas skylutes greičiau pribėgs karšto aliejaus ir tolygiau iškeps :)

Leta

Man visada vidus lieka žalias :(

Jurate

Receptas tikrai vertas demesio !

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Kepta žuvis marinate Marinuota strimele Miltiniai blynai Želė tortas „Vasarėlė“ Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!