Greita paieška
Receptai
Draugai

KRIAUŠIENĖ

KRIAUŠIENĖ
Rekomenduojame:
Įvertino 22 lankytojai 2

Kategorijos: Desertai, saldumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. 3kg.kriaušių;kg.cukraus cinamono,gvazdikėlių

  2. nuskustas ir kubiukais pjaustytas kriaušes užpilame cukrumi ,paliekam per naktį ;ir verdam kol suminkšės,sudedam cinamoną (nebūtinai)ir kelis gvazdikėlius...Labai tiks pasmaguriavimuiir pyragėlių ar keksiukų įdarams...Skanaus

Komentarai2
Sandra

as niekada i kriausiene nededavau gvazdikeliu

Vita Macienė

sutinku, jog gėrybes reikia žiemai pasiruošti....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuoduos, jei įpilsite šiek tiek pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės” Mėsos troškinys su moliūgais Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!