Greita paieška
Receptai
Draugai

Kriaušių pyragas

Kriaušių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai, Vegetariški
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kriaušės , 10 vienetų
  • Miltai , 1,5 stiklinės
  • Kiaušiniai , 7 vienetai
  • Cukrus , 1,5 stiklinės
  • Margarinas , 3 riekės
  • Džiūvėsėliai , 2 saujos
  • Cukraus pudra , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, kiaušinių ir cukraus išmaišome tešlą. Skardą ištepame margarinu, apibarstome džiūvėsėliais, sudedame pjaustytas kriaušes ir užpilame tešla.

  2. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 25 min. Apibarstome cukraus pudra. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Liveta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Greiti lašišos užkandukai Burokėlių salotos Kepta žuvis marinate Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!