Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausi patiekalai"

Lengvos ir gaivios salotos

Lengvos ir gaivios salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. salotu (naudojau Lollo Bionda);
    aisbergo;
    morkos;
    agurko (naudojau aguroti);
    ridikeliu;
    svoguno laisku;
    citrinos;
    druskos.

  2. aisberga stambiai supjaustyti, morka sutarkuoti. ridikelius ir agurka supjaustyti griezineliais (arba pusiniais griezineliais jei agurotis), suplesyti salotu lapus. viska ismaisyti, paskaninti citrinu sultimis ir druska. uzbarstyti smulkiai pjaustytu svoguno laisku ir galite megautis pavasarinemis salotomis

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Grybų skonio bulvių košė Sūrio padažas makaronams Alumi marinuoti šašlykai Gaspačio sriuba Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!