Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Velykų belaukiant"

Lengvos ir gaivios salotos

Lengvos ir gaivios salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. salotu (naudojau Lollo Bionda);
    aisbergo;
    morkos;
    agurko (naudojau aguroti);
    ridikeliu;
    svoguno laisku;
    citrinos;
    druskos.

  2. aisberga stambiai supjaustyti, morka sutarkuoti. ridikelius ir agurka supjaustyti griezineliais (arba pusiniais griezineliais jei agurotis), suplesyti salotu lapus. viska ismaisyti, paskaninti citrinu sultimis ir druska. uzbarstyti smulkiai pjaustytu svoguno laisku ir galite megautis pavasarinemis salotomis

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Raugintų kopūstų sriuba Naminė pica Čičinsko kepsnys Mėsainis Skanūs varškėčiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!