Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Skaniausi gardumynai"

Lietiniai blynai

Lietiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 32 lankytojai

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 10 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 160 gramų
  • Pienas , 400 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 15 gramų
  • Sviestas , 10 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į paruoštus miltus plakdami pilkite pieną, sudėkite druską, cukrų, išplaktą kiaušinį, viską gerai išmaišykite.

  2. Į įkaitintą ir sviestu išteptą keptuvę pilkite tešlos tiek, kad ji plonu sluoksniu padengtų keptuvės dugną.

  3. Lietinį apkepkite iš abiejų pusių.

  4. Tinka su uogiene, grietine, vaisių tyre.

Receptą atsiuntė Greta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Makaronų, vištienos ir brokolių apkepė Žemaičių blynai su faršu Kakavinės „Bulvytės“ Zrazai su trimis įdarais Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!