Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Vasaros skanėstai"

Lietiniai blynai

Lietiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 33 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 160 gramų
  • Pienas , 400 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 15 gramų
  • Sviestas , 10 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į paruoštus miltus plakdami pilkite pieną, sudėkite druską, cukrų, išplaktą kiaušinį, viską gerai išmaišykite.

  2. Į įkaitintą ir sviestu išteptą keptuvę pilkite tešlos tiek, kad ji plonu sluoksniu padengtų keptuvės dugną.

  3. Lietinį apkepkite iš abiejų pusių.

  4. Tinka su uogiene, grietine, vaisių tyre.

Receptą atsiuntė Greta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Žemaičių blynai su faršu POMIDORAI SU ŽELE Bulvių ir cukinijų pyragėliai Purūs keksiukai Gardutėlė kriaušių uogienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!