Greita paieška
Receptai
Apklausa
Kokios uogos Jūsų mėgstamiausios?
Draugai
Konkursas "Orai šiltyn - patiekalai lengvyn!"

Lietiniai blynai

Lietiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 32 lankytojai

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 10 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 160 gramų
  • Pienas , 400 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 15 gramų
  • Sviestas , 10 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į paruoštus miltus plakdami pilkite pieną, sudėkite druską, cukrų, išplaktą kiaušinį, viską gerai išmaišykite.

  2. Į įkaitintą ir sviestu išteptą keptuvę pilkite tešlos tiek, kad ji plonu sluoksniu padengtų keptuvės dugną.

  3. Lietinį apkepkite iš abiejų pusių.

  4. Tinka su uogiene, grietine, vaisių tyre.

Receptą atsiuntė Greta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Alumi marinuoti šašlykai Šašlykas ruoštas majoneze Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Pikantiški vištienos kepsneliai Mineralinis šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!