Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Velykų belaukiant"

Lietiniai blynai

Lietiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 33 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 160 gramų
  • Pienas , 400 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 15 gramų
  • Sviestas , 10 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į paruoštus miltus plakdami pilkite pieną, sudėkite druską, cukrų, išplaktą kiaušinį, viską gerai išmaišykite.

  2. Į įkaitintą ir sviestu išteptą keptuvę pilkite tešlos tiek, kad ji plonu sluoksniu padengtų keptuvės dugną.

  3. Lietinį apkepkite iš abiejų pusių.

  4. Tinka su uogiene, grietine, vaisių tyre.

Receptą atsiuntė Greta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Pomidorų sriuba su ryžiais Salotos su brokoliais, vyšniniais pomidorais ir krabų mėsa Pikantiškos salotos Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!