Greita paieška
Receptai
Draugai

Maltos mėsos kepsnys

Maltos mėsos kepsnys
Maltos mėsos kepsnys Maltos mėsos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • vištienos odelės , 1 vienetas
  • Jautienos faršas , 150 gramų
  • Kiaulienos faršas , 150 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Morkos , 1 vienetas
  • Žirneliai , 1 sauja
  • Krapai , 1 sauja
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Maltą kiaulieną ir jautieną sumaišome su druska, pipirais ir krapais, įmušame kiaušinį ir beriame džiūvėsėlius. Viską gerai išminkome.

  2. Vištienos odelę (maždaug 20x20cm) taip pat įtriname druska ir pipirais.

  3. Ant folijos dedame vištienos odelę, ant jos paskirstome maltos mėsos sluoksnį, apibarstome žirneliais ir smulkintomis morkomis. Susukame suktinį imant už folijos kraštų. Šiek tiek paspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu-pirmiausia galus, kad neišbėgtų skystis, paskui ir šonus.

  4. Dedame į kepimo indą ir kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.

  5. Iškepusį suktinuką šiek tiek atvėsiname, leidžiame pastovėti ir tuomet atvyniojame foliją ir pjaustome. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai2
sandra

manau turetu gautis ir be skuru, kad ir ne taip, bet turetu but skanu :) reiks pabandyt :)

jonas

gal ir ydomiai cia,bet va is kur tu vistos skuru gaut

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardutėlė kriaušių uogienė Kopūstų salotos su vištiena Čenakai Pomidorų sriuba su ryžiais Faršu įdarytos paprikos Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!