Greita paieška
Receptai
Draugai

Maltos vištienos Kijevo kotletai

Maltos vištienos Kijevo kotletai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, malta , 600 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Žalumynai (petražolės, krapai, bazilikai) , 2 saujos
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pienas , 0,5 stiklinės
  • Džiūvėsėliai
  • Aliejus
  • Sviestas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus žalumynus, česnaką sumaišyti su sviestu, pagardinti druska ir pipirais. Padėti sustingti.

  2. Į maltą vištieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, dėti miltų, pilti pieno ir išmaišyti masę.

  3. Iš mėsos formuoti paplotį, į vidurį dėti po gabaliuką sviesto ir suformuoti kotletus.

  4. Įkaitinti keptuvėje aliejų, kotletus gausiai apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti iš visų pusių, kol gražiai parus.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Monika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Miltiniai blynai Dešrelės su bulvėmis Ypatingieji kotletai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!