Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai jautienai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Citrinos rūgštis , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Jautienos liežuvis , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 3 lapai
  • Vanduo , 0,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome visus prieskonius ir jais gerai ištriname liežuvį.

  2. Į vandenį sudedame citrinos rūgštelę ir gerai išmaisę užpilame liežuvį. Liežuvį marinate paliekame parai.

  3. Pamarinuotą liežuvį išverdame (į vandenį nepamiršti įdėti lauro lapų). Perliejame šaltu vandeniu. Nulupame.

  4. Supjaustome griežinėliais ir patiekiame su majonezu bei žirneliais.

Receptą atsiuntė Povilas
Komentarai1
Sandra

noreciau dabar liezuvio tokio.........mmmmmmmmm

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Burokėlių salotos Miltiniai blynai Burokėlių mišrainė su majonezu Greiti lašišos užkandukai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!