Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai jautienai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Citrinos rūgštis , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Jautienos liežuvis , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 3 lapai
  • Vanduo , 0,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome visus prieskonius ir jais gerai ištriname liežuvį.

  2. Į vandenį sudedame citrinos rūgštelę ir gerai išmaisę užpilame liežuvį. Liežuvį marinate paliekame parai.

  3. Pamarinuotą liežuvį išverdame (į vandenį nepamiršti įdėti lauro lapų). Perliejame šaltu vandeniu. Nulupame.

  4. Supjaustome griežinėliais ir patiekiame su majonezu bei žirneliais.

Receptą atsiuntė Povilas
Komentarai1
Sandra

noreciau dabar liezuvio tokio.........mmmmmmmmm

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ POMIDORAI SU ŽELE Gardutėlė kriaušių uogienė Pomidorų sriuba su ryžiais Adžika Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!