Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotos šparaginės pupelės

Marinuotos šparaginės pupelės
Rekomenduojame:
Įvertino 38 lankytojai 1

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 1 litras
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Actas , 100 gramų
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Juodieji pipirai , 5 vienetai
Reikės:
  • Šparaginės pupelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparaginėms pupelėms nukarpome uodegėles. Verdame apie 10 minučių vandenyje.

  2. Išverdame marinatą. Marinatas: į vandenį sudedame visus nurodytus ingredientus ir kai vanduo užverda, nukeliame nuo ugnies - marinatas paruoštas.

  3. Apvirtas pupeles sudedame į stilainiukus (0,5 litro ar 1 litro) ir užpilame karštu marinatu, užsukame.

Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai1
Dalia

tai, kad acto parašyta 100g.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Čenakai Ypatingieji kotletai Silkės ir riešutų salotos Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!