Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Marinuotos šparaginės pupelės

Marinuotos šparaginės pupelės
Rekomenduojame:
Įvertino 34 lankytojai 1

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 1 litras
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Actas , 100 gramų
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Juodieji pipirai , 5 vienetai
Reikės:
  • Šparaginės pupelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparaginėms pupelėms nukarpome uodegėles. Verdame apie 10 minučių vandenyje.

  2. Išverdame marinatą. Marinatas: į vandenį sudedame visus nurodytus ingredientus ir kai vanduo užverda, nukeliame nuo ugnies - marinatas paruoštas.

  3. Apvirtas pupeles sudedame į stilainiukus (0,5 litro ar 1 litro) ir užpilame karštu marinatu, užsukame.

Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai1
Dalia

tai, kad acto parašyta 100g.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu Įdaryti makaronų vamzdeliai Čičinsko kepsnys Pikantiški vištienos kepsneliai Raugintų kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!