Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Atsargos žiemai"

Marinuotos vištienos blauzdelės

Marinuotos vištienos blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 24 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aliejus , 150 mililitrų
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Paprikos milteliai , 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,5 arbatinio šaukštelio
Marinatui:
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Aliejus , 50 mililitrų
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Šafranas , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles įtryniau druska, česnaku (smulkintu), šafranu. Užpyliau vynu, aliejumi ir pomidorų tyre. Palikau marinuotis 1 valandai.

  2. Sumaišiau padažui skirtą aliejų su vynu, paprikos milteliais ir raudonėliu.

  3. Vištienos blauzdeles sudėjau į kepimo indą.

  4. Užpyliau puse turimo padažo (2 punktas) ir pašoviau į 180-190° C orkaitę. Kepiau 15 minučių.

  5. Po to užpyliau likusiu padažu ir grąžinau į orkaitę kepti dar 15 minučių.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorų sriuba su ryžiais POMIDORAI SU ŽELE Marinuotos šparaginės pupelės Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Faršu įdarytos paprikos Grybų ikra
Reklama
Prisijunk prie mūsų!