Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausias šeimos patiekalas"

Marinuotos vištienos blauzdelės

Marinuotos vištienos blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aliejus , 150 mililitrų
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Paprikos milteliai , 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,5 arbatinio šaukštelio
Marinatui:
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Aliejus , 50 mililitrų
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Šafranas , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles įtryniau druska, česnaku (smulkintu), šafranu. Užpyliau vynu, aliejumi ir pomidorų tyre. Palikau marinuotis 1 valandai.

  2. Sumaišiau padažui skirtą aliejų su vynu, paprikos milteliais ir raudonėliu.

  3. Vištienos blauzdeles sudėjau į kepimo indą.

  4. Užpyliau puse turimo padažo (2 punktas) ir pašoviau į 180-190° C orkaitę. Kepiau 15 minučių.

  5. Po to užpyliau likusiu padažu ir grąžinau į orkaitę kepti dar 15 minučių.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Troškinta vištiena Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis Čenakai Gurmaniškos kalakutienos salotos ananase Čičinsko kepsnys
Reklama
Prisijunk prie mūsų!