Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Vasaros skanėstai"

Maskarponinė želė su vaisiais

Maskarponinė želė su vaisiais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Maskarponės sūris , 200 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 gramų
  • Varškė, kreminė , 200 gramų
  • Konservuoti persikai , 200 gramų
  • Citrinos , 1 vienetas
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Citrinų žele , 1 pakelis
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilė, pudra , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną. Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.

  2. Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti. Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Adžika Bulvių ir cukinijų pyragėliai Gardutėlė kriaušių uogienė Adžika Marinuotos šparaginės pupelės Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!