Greita paieška
Receptai
Draugai

Medaus tortas su riešutais

Medaus tortas su riešutais
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 2,5 stiklinės miltų, 100 g medaus, 1 kiašinis, 100 g sviesto, 1-2 valgomieji šaukštai grietinės.
    Kremui: 1 stiklinė šaltos grietinės (geriau naminės), 1 stiklinės cukraus, šiek tiek citrinos rūgšties, 20 susmulkintų graikinių riešutų.

  2. Ištirpinti sviestą, įdėti medų ir dar šiek tiek pašildyti. Kiaušinį ištrinti su cukrumi. Viską sumaišius pamažu sukant berti miltus. Įberti arbatinį šaukštelį "gesintos" sodos. Iš šios tešlos iškepti 3 norimos formos paplotėlius ir ataušinti.

    Grietinę išsukti su cukrumi, rūgštele ir riešutais. Šiuo kremu pertepti iškeptus paplotėlius. Totą puošti pagal savo išmonę.

Komentarai1
Aistė Jurkevičiūtė

Emmm..skanumėlis

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Miltiniai blynai Miltiniai blynai Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!