Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos ir porų sriuba

Mėsos ir porų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 500 gramų
  • Porai, stiebai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Vanduo , 1 litras
  • Sūris, lydytas , 300 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubeliai) , 2 vienetai
  • Vanduo , 1 litras
  • Saulėgrąžų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.

  2. Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.

  3. Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.

  4. Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.

    Patiekite su smulkintomis petražolėmis.

 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Pekino kopūstų salotos Kepta žuvis marinate Žuvies vyniotinis Zrazai su trimis įdarais Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!