Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos ir porų sriuba

Mėsos ir porų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 500 gramų
  • Porai, stiebai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Vanduo , 1 litras
  • Sūris, lydytas , 300 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubeliai) , 2 vienetai
  • Vanduo , 1 litras
  • Saulėgrąžų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.

  2. Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.

  3. Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.

  4. Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.

    Patiekite su smulkintomis petražolėmis.

 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Raugintų kopūstų sriuba Purūs keksiukai Kepta vištiena su ryžiais Maltos vištienos Kijevo kotletai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!