Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėtos, šviežios , 1 pundelis
  • Mėsa, malta , 500 gramų
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 arbatinis šaukštelis
  • Mocarela sūris, rutuliukai (po 15 g) , 1 pakelis
  • Pomidorai, trinti , 500 gramų
  • SANTA MARIA raudonėliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, smulkintas , 1 skiltelė
Padažui:
  • Sultinys, vištienos , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).

  2. Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki
    225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos.

  3. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .

  4. Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
    Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Silkė su cinamonu Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Kepta žuvis marinate Žuvies vyniotinis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!