Greita paieška
Receptai
Draugai

Mieliniai žagarėliai

Mieliniai žagarėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Mielės , 20 gramų
  • Kiaušinio tryniai , 3 vienetai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Cukrus , 50 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošiama mielinė tešla, ją reikia kildinti du kartus.

  2. Po to pakilusią tešlą iškočiojame kuo ploniau (apie 2 mm storio).

  3. Suformuojame žagarėlius ir verdame įkaitinatame aliejuje, paskui apibarstome miltiniu cukrumi.

Komentarai1
ag

skanu

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Miltiniai blynai Troškintos kiaulienos kepenėlės Krevetės grietinėlės padaže Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!