Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Su šventėmis!"

Miltiniai blynai

Miltiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 29 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
Blynams:
  • Miltai , 200 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo miltliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinių trynius su cukrumi, druska ir pienu.

  2. Įmaišyti miltus, kepimo miltelius, kad neliktų gumulėlių.

  3. Kiaušinių baltymus išplakti iki putų ir įmaišyti į tešlą.

  4. Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti kaip įprasta blynus.

  5. Kiekvieną blyno pusę apkepo to 2-3 minutes ant mažo kaitrumo ugnies. Versti kiekvieną blyną tik po vieną kartą.

Receptą atsiuntė Janina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Rudeniniai grybukai Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Pyragas "Skenduolis" Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!