Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Miltiniai blynai

Miltiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 30 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
Blynams:
  • Miltai , 200 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo miltliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinių trynius su cukrumi, druska ir pienu.

  2. Įmaišyti miltus, kepimo miltelius, kad neliktų gumulėlių.

  3. Kiaušinių baltymus išplakti iki putų ir įmaišyti į tešlą.

  4. Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti kaip įprasta blynus.

  5. Kiekvieną blyno pusę apkepo to 2-3 minutes ant mažo kaitrumo ugnies. Versti kiekvieną blyną tik po vieną kartą.

Receptą atsiuntė Janina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Želė tortas „Vasarėlė“ Pomidorų sriuba su ryžiais Raugintų kopūstų sriuba Sūrio padažas makaronams Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!