Greita paieška
Receptai
Draugai

Miltiniai blynai

Miltiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 26 lankytojai 5

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas , 2 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus produktus sudėti į dubenėlį ir gerai išmaišyti.

  2. Pieno reikia pilti tiek, kad tirštumas būtų tinkamas blynams, tirštesnės grietinėlės konsistencijos. Pilti tešlą į keptuvę ir apkepti kiekvieną blyną iš abiejų pusių.

Komentarai5
Marija

:D

jadze

reikia aliejaus?

Jankovskaja

Kokie skanus <3 o kvapas tiesiog privercia paragaut ^^

stase

skanu net lb

Simona Tomlinson

Niam...Niam...Blynai liux :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Omletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Rabarbarų pyragas Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Bulvių traškučių užkandis Šašlykas su kiviais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!