Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminiai čipsai su avokadų padažu

Naminiai čipsai su avokadų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avokadas , 1 vienetas
  • Majonezas , 200 gramų
  • Petražolės, smulkintos , 1 sauja
  • Aliejus
  • Citrina, sultys
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Bulvės, saldžios , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.

Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Komentarai1
Viktorija

Man padažas buvo neskanus, bet ant traškučių uždėjus druskos ir prieskonių labai skaniai susivalgo vieni :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Obuoliuose esančios rūgštys žadina apetitą, o taip pat padeda pasisavinti kitą maistą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Faršu įdarytos paprikos Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Biskvitinis pyragas Lašiša su grietinėlės padažu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!