Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminis medaus tortas

Naminis medaus tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė "Medučio" medaus,
    1 stiklinė cukraus,
    3 kiaušiniai,
    1 pakelis sviesto,
    5 stiklinės miltų,
    1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos


  2. Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai išmaišome. Tešlą atšaldome. Tada padalijama į 6 dalis, iškočiojama ir iškepama apvalūs lakštai (prieš kepimą subadyti). Iš tešlos likučių iškepamas lakštas, kuris vėliau sumalamas apibarstymui. Pertepame kremu, pagamintu iš 1 litro grietinės, 6 šaukštu cukraus pudros ir puse šaukšto citrinos sulčių. Aptepame šoną, viršų, apibarstome trupiniais, papuošiame.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Maltos vištienos Kijevo kotletai Pomidorų sriuba su ryžiais Purūs keksiukai Kepta vištiena su ryžiais Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!