Greita paieška
Receptai
Draugai

Nekeptas maskarponės sūrio tortas

Nekeptas maskarponės sūrio tortas
Nekeptas maskarponės sūrio tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Maskarponės sūris , 500 gramų
  • Sausainiai , 300 gramų
  • Sviestas , 150 gramų
  • Kondensuotas pienas , 1 vienetas
  • Grietinėlė , 250 mililitrų
  • Želatina , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviesto gali prireikti ir daugiau - reikia žiūrėti pagal tai, ar sausainiai gerai sudrėkę.
    Želatiną užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti, kol bus atliekama visa kita.

  2. Sausainius sutrupinti. Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainiais. Tortinę nuimamais kraštais iškloti folija, siūlau dugną ir šonus, kad gražiai ir lengvai nusiimtų nuo šonų. Berti sausainių, ir sviesto tešlą ir gerai paspaudžiant suformuoti torto pagrindą ir šonus. Pastatyti į šaldytuvą.

  3. Išbrinkusią želatiną pakaitinti, kad ištirptų ir palikti vėsti, kol atliekami tolimesni veiksmai.

  4. Maskarponės sūrį ir kondensuotą pieną gerai sumaišyti geriau, kad abu būtų kambario temperatūros - lengviau išsimaišys. Gerai atšaldytą ir iki standumo išplaktą grietinėlę. Supilti pravėsusią ištirpintą želatiną ir viską iki vientisumo išmaišyti. Supilti ant sausainių pagrindo, pabarstyti cinamonu ir statyti į šaldytuvą sustingimui (bent 3 val.).

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai1
Sim

Kokios butent cia grietineles reikia? :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuoduos, jei įpilsite šiek tiek pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorų sriuba su ryžiais Sūrio padažas makaronams Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Česnakinis padažas kebabams Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!