Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausias šeimos patiekalas"

Obuolių ir persikų pyragas

Obuolių ir persikų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Persikai , 6 vienetai
  • Sviestas , 150 gramų
  • Miltai , 25 gramai
  • Vanduo , 60 mililitrų
  • Rudas cukrus , 100 gramų
  • Baltas cukrus , 50 gramų
  • Tešlos lakštas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš obuolių išimti sėklytes, iš persikų - kaulus, vaisius supjaustyti skiltelėmis.

  2. Puode ištirpinti sviestą, suberti miltus ir supylus vandenį viską išmaišyti. Į sviestą supilti cukrų, gerai išmaišyti. Virti kol cukrus ištirps.

  3. Kepimo skardą iškloti tešla. Į paruoštą kepimo skardą suberti vaisius ir užpilti padažą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 50 min.

Receptą atsiuntė Daiva
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Aštrus troškinukas Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Čenakai Skanūs varškėčiai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!