Greita paieška
Receptai
Draugai

Persimonų ir ledų tortas

Persimonų ir ledų tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Kremui:
  • Vaniliniai ledai , 500 gramų
  • Persimonai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Imbieras , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Papuošimui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 1,5 stiklinės
  • Migdolai , 0,5 stiklinės
Padui:
  • Torto padai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Torto lakštą įdėkite į tortinę formą aukštais kraštais.

  2. Vos aptirpusius ledus išsukite ir užtepę ant torto lakšto padėkite į šaldymo kamerą.

  3. Tuo metu trintų persimonų masę išsukite su cukrumi, druska ir kitais prieskoniais.

  4. Atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę. Šią masę užtepkite ant sustingusio ledų sluoksnio ir vėl padėkite į šaldymo kamerą.

  5. Laikykite 4 val. Paruoštą tortą papuoškite smulkintais migdolais ir plakta grietinėle.

Komentarai1
aslen

megstu persimonus, bet su jais daryt dar nieko nebandziau

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves atgaivinsite, jei jas valandai pamerksite į šaltą vandenį su actu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta vištiena su ryžiais Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Česnakinis padažas kebabams Pomidorų sriuba su ryžiais Žemaičių blynai su faršu Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!