Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Jaukios žiemos šventės"

Pievagrybiai su sūriu

Pievagrybiai su sūriu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Garnyrai, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pievagrybiai , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus nuplauname. Galima nuplikinti karštu vandeniu.

  2. Dedame grybus kepurėle žemyn ant sviestu ar aliejumi pateptos kepimo skardos.

  3. Grybus pabarstome druska ir ant viršaus uždedame tarkuoto sūrio.

  4. Pašauname į 180 laipsnių orkaitę ir kepame, kol išsilydo sūris. Tinka kaip garnyras:)

Receptą atsiuntė Jovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pupelių sriuba Čičinsko kepsnys Citrinų pyragas Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!