Greita paieška
Receptai
Draugai

Pita traškučiai

Pita traškučiai
Pita traškučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lavašas , 2 vienetai
Aptepimui:
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Prieskoniai (įvairūs) , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę išplakti su kiaušiniu ir česnako skiltele. Turi gautis vientisa masė. (česnaką prieš dedant į plakimo indą, sugrūsti arba smukliai sukapoti).

  2. Lavašą ištepti grietinėle. Apibarstyti prieskoniais.

  3. Lavašų lapus supjaustyti arba sukarpyti kvadratėliais arba juostelėmis.

  4. Sudėti į kepimo skardą. Kepti 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 5-10 min.

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Karališka kava Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės” Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!