Greita paieška
Receptai
Draugai

Pita traškučiai

Pita traškučiai
Pita traškučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lavašas , 2 vienetai
Aptepimui:
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Prieskoniai (įvairūs) , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę išplakti su kiaušiniu ir česnako skiltele. Turi gautis vientisa masė. (česnaką prieš dedant į plakimo indą, sugrūsti arba smukliai sukapoti).

  2. Lavašą ištepti grietinėle. Apibarstyti prieskoniais.

  3. Lavašų lapus supjaustyti arba sukarpyti kvadratėliais arba juostelėmis.

  4. Sudėti į kepimo skardą. Kepti 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 5-10 min.

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ypatingieji kotletai Įdaryti makaronų vamzdeliai Pomidorų sriuba su ryžiais Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!