Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Paprasta ir labai gardu"

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinoje
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 22 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 2 litrai
  • Želatina , 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 4 valgomieji šaukštai
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Pomidorai
  • Svogūnai
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks. Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.

  2. Į stiklainiukus sluoksniais dedame svogūnus (supjaustytus pusžiedžiais), pomidorus (mažesnius visus, o didesnius, perpjautus pusiau), vėl svogūnus - pomidorus - svogūnus.

  3. Stiklainiukus sudedame į puodą ir užpilame marinatu.

  4. Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius (bet ne iki pat viršaus, kad vandens iš puodo nepribėgtų į stiklainius) ir kaitiname 15 minučių. Tada stiklainius išimame ir užsukame.

Receptą atsiuntė Jūratė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pikantiški vištienos kepsneliai Pyragas  "Angelo ašara" Purūs keksiukai Mielinė plonapadės picos tešla Faršu įdarytos paprikos Vištiena kinietiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!