Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu

Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Margarinas , 300 gramų
  • Miltai , 150 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Kremui:
  • Kondensuotas pienas , 400 gramų
  • Sviestas , 300 gramų
  • Cukrus , 50 gramų
  • Obuoliai , 3 vienetai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Riešutai , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Margariną sutarkuokite stambia tarka, įpilkite miltus, įmuškite kiaušinius. Viską suminkykite ir atšaldykite. Tada per mėsmalę be peiliukų permalkite į skardą ir trupinius iškepkite.

  2. Po to 1 valandą pavirkite kondensuoto pieno indelį. Per tą laiką sviestą ištrinkite su cukrumi. Po to į jį supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite.

  3. Tuomet paimkite kelis obuolius (geriausiai antaninius) ir supjaustykite juos į 4 - 6 dalis. Jų lupti nereikia, tik išimkite sėklytes ir sudėję į skardą užpilkite trupučiu vandens, pabarstykite cinamonu ir troškinkite, kad nesusmegtų.

  4. Po to trupinius sumaišykite su kremu, įkrėskite į formą, sudėkite obuolius ir sukrėskite likusią dalį masės. Papuoškite kepintais riešutais, atšaldykite ir išėmę iš formos patiekite į stalą.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Folijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Pievagrybių padažas Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!