Greita paieška
Receptai
Draugai

"Rafaelo" tortas

"Rafaelo" tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušinai , 5 vienetai
  • Cukrus , 230 gramų
  • Aliejus , 65 gramai
  • Miltai , 230 gramų
  • Kepimo miletliai , 20 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kondensuotas pienas, saldintas , 1 skardinė
  • Sviestas , 180 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 450 gramų
  • Kokosas, drožlės , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinti orkaitę iki 190 °C temperatūros.

  2. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu, kol masė pabals (apie 6 min. ). Plakant supilti aliejų. Į kiaušinių masę, po kelis šaukštus, berti miltus su kepimo milteliais ir atsargiai maišyti. Stengtis, kad tešloje neliktų gumuliukų.

  3. Masę supilti į 26 cm skersmens indą, išteptą sviestu. Kepti apie 30 – 35 minutes. Atvėsus biskvitui, perpjauti į keturis plonus torto biskvitus.

  4. Gerai išplakti grietinėlę ir padėti į šaldytuvą. Kambario temperatūros sviestą išsukti su kondensuotu pienu. Suberti kokoso drožles ( 50 g. ).Paruoštą masę padėti į šaldytuvą pusvalandžiui. Po pusvalandžio sviestinį kremą sudėti į grietinėlę ir abi mases išmaišyti iki vientisos konsistencijos. Sluoksniuoti ir puošti tortą, apibarstyti kokoso drožlėmis ( 50 g.).

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tinginės šeimininkės pyragas Kopūstų salotos su vištiena Marinuoti žali pomidorai Troškintos kiaulienos kepenėlės Pomidorų sriuba su ryžiais Gardutėlė kriaušių uogienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!