Greita paieška
Receptai
Draugai

"Rafaelo" tortas

"Rafaelo" tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušinai , 5 vienetai
  • Cukrus , 230 gramų
  • Aliejus , 65 gramai
  • Miltai , 230 gramų
  • Kepimo miletliai , 20 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kondensuotas pienas, saldintas , 1 skardinė
  • Sviestas , 180 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 450 gramų
  • Kokosas, drožlės , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinti orkaitę iki 190 °C temperatūros.

  2. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu, kol masė pabals (apie 6 min. ). Plakant supilti aliejų. Į kiaušinių masę, po kelis šaukštus, berti miltus su kepimo milteliais ir atsargiai maišyti. Stengtis, kad tešloje neliktų gumuliukų.

  3. Masę supilti į 26 cm skersmens indą, išteptą sviestu. Kepti apie 30 – 35 minutes. Atvėsus biskvitui, perpjauti į keturis plonus torto biskvitus.

  4. Gerai išplakti grietinėlę ir padėti į šaldytuvą. Kambario temperatūros sviestą išsukti su kondensuotu pienu. Suberti kokoso drožles ( 50 g. ).Paruoštą masę padėti į šaldytuvą pusvalandžiui. Po pusvalandžio sviestinį kremą sudėti į grietinėlę ir abi mases išmaišyti iki vientisos konsistencijos. Sluoksniuoti ir puošti tortą, apibarstyti kokoso drožlėmis ( 50 g.).

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Marinuota strimele Miltiniai blynai Žuvies vyniotinis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!