Greita paieška
Receptai
Draugai

Raguoliai su džemu

Raguoliai su džemu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Mielės , 50 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Džemas , 0,5 stiklinės
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles sutrupinti maišant su cukrumi, apiberti šaukštu miltų ir palikti, kol pakils.

  2. Sviestą sukapoti su miltais, supilti mieles ir grietinę.

  3. Užminkyti tešlą ir 4 val. įdėti į šaldytuvą.

  4. Išėmus palikti ją pusvalandžiui kambario temperatūroje. Po to iškočioti, iš gautų lakštų maža lėkštute spausti griežinėlius, supjaustyti juos į 4 dalis ,patepti džemu ir suvyniot raguolius.

  5. Iškepus pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Maltos vištienos Kijevo kotletai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!