Greita paieška
Receptai
Draugai

Rauginti kopūstai

Rauginti kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kopūstai , 1 galva
  • Morkos , 1 kilogramas
  • Spanguolės , 100 gramų
  • Druska , 80 gramų
  • Cukrus , 80 gramų
  • Kmynai , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstus supjaustykite. Morkas sutarkuokite.

  2. Į dubenį dėkite sluoksnį kopūstų, morkų, truputį spanguolių, kmynų, druskos ir cukraus. Gerai išmaišykite.

  3. Sudėkite į rauginimui skirtą stiklainį, spaudžiant.

  4. Kopūstuose medine lazdele padarykite skylučių, kad pro jas išeitų oras.

  5. Pridenkite audiniu ir palikite kelioms dienoms, kad įrūgtų.

  6. Kasdien pabadykite medine lazdele iki pat dugno, kad išeitų lauk susikaupusios dujos, kad kopūstai nebūtų kartūs.

  7. Išrūgusius kopūstus suspauskite, kad virš jų būtų pora centimetrų skysčio, uždenkite ir 10 dienų palikite šaltai. Galite skanauti.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lašiša su grietinėlės padažu Pomidorų sriuba su ryžiais Purūs keksiukai Pievagrybių padažas Naminė pica Šašlykas ruoštas majoneze
Reklama
Prisijunk prie mūsų!