Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Ryžių apkepas su morkomis

Ryžių apkepas su morkomis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 400 mililitrų
  • Ryžiai , 200 gramų
  • Morkos , 3 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Razinos , 500 gramų
  • Vanilė , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius sudėti į verdantį vandenį. Įberti druskos ir virti kol ryžiai suminkštės ir vanduo išgaruos. Supilti pieną.

  2. Morkas smulkiai sutarkuoti. Į košę sudėti sviestą, cukrų, trynius, tarkuotas morkas, razinas, vanilę. Išmaišyti.

  3. Įmaišyti išplaktus baltymus, sukrėsti į riebalais pateptą kepimo formą, išlyginti paviršių. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Kotryna
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonus šaldytuvo kvapas išnyks, jai jame pastatysite puodelį šviežiai užplikytos dar šiltos kavos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Greitas Kalėdinis tortukas Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!