Greita paieška
Receptai
Draugai

Ryžių apkepas su morkomis

Ryžių apkepas su morkomis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 400 mililitrų
  • Ryžiai , 200 gramų
  • Morkos , 3 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Razinos , 500 gramų
  • Vanilė , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius sudėti į verdantį vandenį. Įberti druskos ir virti kol ryžiai suminkštės ir vanduo išgaruos. Supilti pieną.

  2. Morkas smulkiai sutarkuoti. Į košę sudėti sviestą, cukrų, trynius, tarkuotas morkas, razinas, vanilę. Išmaišyti.

  3. Įmaišyti išplaktus baltymus, sukrėsti į riebalais pateptą kepimo formą, išlyginti paviršių. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Kotryna
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorų sriuba su ryžiais Gardutėlė kriaušių uogienė Burokėlių mišrainė su obuoliais Ypatingieji kotletai Įdaryti makaronų vamzdeliai Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!