Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladinė pynė

Šokoladinė pynė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Pienas , 150 mililitrų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Sviestas , 70 gramų
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Šokoladinis kremas , 0,5 pakelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną pašildyti, jame ištirpinti mieles ir cukrų, palikti šiltai, kad mielės užputotų.

  2. Ištirpintą ir atvėsintą sviestą plakti su 2 kiaušiniais. Šią masę sudėti į pieną, išmaišyti, suberti miltis ir minkyti, kol tešla nebebus lipni.
    Jei po ilgesnio minkymo tešla dar lipni, įdėkite dar šiek tiek miltų.

    Tešlą uždengti švariu rankšluoščiu ir palikti šiltai 15 minučių.

  3. Tešlą padalinti į dvi dalis ir abi jas iškočioti į du panašaus dydžio stačiakampius.
    Vieną tešlos stačiakampį gausiai aptepti Nutella, tuomet uždėti antrą stačiakampį ir taip pat aptepti Nutella.

    Apteptus stačiakampius standžiai vynioti į volelį. Volelį perpjauti išilgai, palikus kelis centimetrus nuo viršaus neperpjautus.
    Tuomet iš dviejų juostų vyti pynę.

    Galus galima sujungti į apskritimą arba palikti ją tiesiog pailgą. Galima supjaustyti į bandeles. Galai turi būti užspausti, kad kepant neišsiskleistų.

  4. Pynę aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti iki 180 laipsnių įkaitoje orkaitėje apie 20 minučių.

    Galima apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Elvyra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Silkė su cinamonu Žuvies vyniotinis Marinuota strimele Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!