Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Šv. Velykų stalo gardėsiai"

Sriuba "Gaspačio"

Sriuba "Gaspačio"
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 6 prinokę pomidorai
    1 raudonasis svogūnas, susmulkintas
    1 agurkas
    1 raudona (arba žalia) paprika
    2 saliero stiebeliai, susmulkinti
    1-2 šaukštai susmulkintų šviežių petražolių
    2 šaukštai susmulkintų svogūnų laiškų
    1 skiltelė česnako, susmulkinta
    0,25 puodelio raudonojo vyno acto
    0,25 puodelio alyvų aliejaus
    2 šaukštai citrinos sulčių
    2 šaukšteliai cukraus
    4 puodeliai pomidorų sulčių
    1 šaukštelis Vorčesterio padažo
    keli lašai Tabasco padažo, druskos, pipirų

  2. Pomidorus nulupkite ir susmulkinkite.Agurką nulupkite ir, išėmę sėklas, susmulkinkite.Paprikas, išėmę sėklas, susmulkinkite.Visus produktus sudėkite į virtuvinį kombainą arba maišytuvą (blenderį). Smulkinkite iki norimos konsistensijos.Sudėkite į nemetalinį indą, sandariai uždenkite ir padėkite į šaldytuvą nakčiai, leisdami skoniams susimaišyti.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pikantiški vištienos kepsneliai Kepta lašiša folijoje Įdaryti makaronų vamzdeliai Švilpikai Naminė pica Alumi marinuoti šašlykai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!