Greita paieška
Receptai
Draugai

Šviežių kopūstų sriuba

Šviežių kopūstų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Kopūstai , 1 galva
  • Svogūnas , 1 galva
  • Morkos , 3 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 3 vienetai
  • Krapai , 1 saujelė
  • Petražolės , 1 saujelė
  • Čiobreliai , 1 žiupsnelis
  • Šalavijas , 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai , 1 žiupsnelis
  • Vanduo , 1 litras
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuojame kopūstą, morkas (galima ir smulkiai supjaustyti). Susmulkiname svogūno galvą.

  2. Svogūnus ir morkas pakepiname ant sviesto.

  3. Į užvirintą vandenį sudedame kopūstus, supilame pakepintas morkas su svogūnais. Suberiame prieskonius, džiovintus raudonėlius, šalaviją ir čiobrelius.

  4. Nepamirštame įmesti kelis lauro lapelius. Susmulkintus krapus ir petražoles galima suberti tik baigiant virti sriubai.

  5. Sriubą verdame apie 20 - 30 minučių.

  6. Išvirusią sriubą galima paskaninti šaukštu grietinės.

Receptą atsiuntė Gitana
Komentarai1
Vida

Sriuba reikia virti mesos buljone. Ir nereikia jokio sviesto!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos širdelių guliašas Purūs keksiukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!