Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų pyragas (Onion cake)

Svogūnų pyragas (Onion cake)
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 400 mililitrų
  • Kiaušinio tryniai , 3 vienetai
  • Sūris , 160 gramų
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Įdarui:
  • Svogūnai , 1 kilogramas
  • Varškė , 200 gramų
  • Kumpis , 400 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Sviestas , 80 gramų
  • Miltai , 500 gramų
  • Mielės , 42 gramai
  • Pienas , 250 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pienas pašildomas. Miltai persijojami.

  2. Mielės ištrinamos kartu su cukrumi ir puse pieno. Miltai sumaišomi su mielėmis. Paliekama 20 minučių pastovėti.

  3. Sudedami likusieji tešlos ingredientai ir gerai suminkoma tešla. Nepatingėkite ir paminkykite ilgėliau. Palikite pastovėti 20 minučių.

  4. Tada tešlą iškočiokite ir įtieskite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kraštus palikite statesnius.

  5. Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite iki kol suminkštės. Dėkite ant tešlos.

  6. Varškę sutrinkite ir tai pat dėkite ant tešlos. Taip pat pridėkite rūkyto kumpio gabaliukų. Apibarstykite džiūvėsiais.

  7. Sumaišykite visus padažo ingredientus ir užpilkite ant pyrago viršaus.

  8. Pyragą kepkite 45 minutes įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių pagal Celsijų.

Receptą atsiuntė Andželika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Čenakai Vištienos širdelių guliašas Purūs keksiukai Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!