Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Vasaros skanėstai"

Tagliatelle Bolognese

Tagliatelle Bolognese
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Makaronai, tagliatelle , 300 gramų
  • Mėsa, malta , 250 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Cukinija, maža , 1 vienetas
  • Ruošinys, „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese” , 1 pakelis
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.

  2. Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.

  3. Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.

  4. „MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.

  5. Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.

  6. Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.

Gairės: makaronai
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Pikantiški vištienos kepsneliai Pomidorai su paprikomis Adžika Blyneliai su cukinija Gardutėlė kriaušių uogienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!