Greita paieška
Receptai
Draugai

Tagliatelle Bolognese

Tagliatelle Bolognese
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Makaronai, tagliatelle , 300 gramų
  • Mėsa, malta , 250 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Cukinija, maža , 1 vienetas
  • Ruošinys, „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese” , 1 pakelis
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.

  2. Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.

  3. Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.

  4. „MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.

  5. Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.

  6. Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.

Gairės: makaronai
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!