Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Tagliatelle Bolognese

Tagliatelle Bolognese
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Makaronai, tagliatelle , 300 gramų
  • Mėsa, malta , 250 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Cukinija, maža , 1 vienetas
  • Ruošinys, „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese” , 1 pakelis
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.

  2. Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.

  3. Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.

  4. „MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.

  5. Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.

  6. Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.

Gairės: makaronai
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardutėlė kriaušių uogienė Troškintos kiaulienos kepenėlės Pikantiški vištienos kepsneliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!