Greita paieška
Receptai
Draugai

Tailandietiška sriuba su kokosų pienu

Tailandietiška sriuba su kokosų pienu
Tailandietiška sriuba su kokosų pienu Tailandietiška sriuba su kokosų pienu
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 2

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Vanduo , 1,5 litro
  • Kokoso pienas , 400 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Grybai , 150 gramų
  • Čili pipirai , 1 vienetas
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Imbiero šaknis, tarkuota , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Krevetės , 100 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Melisa , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, baltieji , 1 žiupsnelis
  • Kario prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Vištienos filė , 500 gramų
  • Paprika , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustome kubeliais. Supjaustome grybus, daržoves. Kaip pjaustysite didelio skirtumo nėra: kubeliais, juostelėmis ar sutarkuosite.

  2. Užvirinti vandenį ir į verdantį vandenį sudėti vištieną, grybus, krevetes, prieskonius. Virti 15 minučių.

  3. Pridėti žalumynų, supilti kokoso pieną, gerai išmaišyti ir virti dar 5 min.

  4. Skanaus!

Receptą atsiuntė Larisa
Komentarai2
Linas

Pagal receptą mažai kokosų pieno, citrinos, ir krevečių. Visa kita ok.

rimvydas

nice sita

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Miltiniai blynai Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Pekino kopūstų salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!