Greita paieška
Receptai
Draugai

Tarta su grybais

Tarta su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Sviestas, nesūdytas , 100 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druskos , 1 žiupsnelis
  • Grybai, miško , 350 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Grietinėlė , 50 gramų
  • Morka , 1 vienetas
  • Mairūnas , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirais , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį suberiame miltus ir per didelę tarką sutarkuojame sviestą, įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir užminkome tešlą ( jei tešla limpa, galima įdėti daugiau miltų).

  2. Suvyniojame tešlą į plėvelę ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Po to iškočiojame, išklojame tešla tartai skirtą formą, dedame folijos gabalą, užpilame pupelėmis ar makaronais, kad padas nesideformuotų.

  3. Ant keptuvės, aliejuje pakepiname svogūnus ir pjaustytas morkytes, sudedame kartu apkepti grybus, prieskonius (dar galima pilti grietinėlės, bet aš nenaudoju). Įdarą sudėti į iškeptą tartą (prieš tai išėmus makaronus su folija). Kepti 180 °C temperatūroje 20 - 25 minutes.

    Valgyti su grietine ar tiesiog kaip pyragą.

Receptą atsiuntė Justė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Faršu įdarytos paprikos Spageti su jūros gėrybėmis Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!