Greita paieška
Receptai
Draugai

Teriyaki petukai

Teriyaki petukai
Teriyaki petukai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, petukai , 16 vienetų
  • Miltai , 100 gramų
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Sojos padažas , 0,5 stiklinės
  • Cukrus, rudasis , 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Medus , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sezamas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišyti su druska.
    Nuplautus ir nusausintus sparnelius apvolioti miltuose.
    Sparnelius kepti įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol paruduos.

  2. Kitoje keptuvėje įkaitinti sojos padažą, kol pradės burbuliuoti.
    Suberti cukrų, sudėti medų, gerai išmaišyti.
    Suberti sezamo sėklas.
    Sudėti sparnelius ir troškinti padaže vartant, apie 10 - 15 minučių.

    Patiekalo sūrumą galite reguliuoti rinkdamiesi mažiau sūrų ar sūresnį sojos padažą.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tinginės šeimininkės pyragas Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai Čenakai Pomidorų sriuba su ryžiais Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!