Greita paieška
Receptai
Draugai

Tradicinis dzūkų Velykų avinėlis

Tradicinis dzūkų Velykų avinėlis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Naminis sviestas , 700 gramų
  • Naminiai krienai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į išplautą sviestą pridėti tarkuotų krienų ir druskos, išmaišyti.

  2. Peilio ir šakutės pagalba senelis pagamino sviestinį avinėlį.

  3. Tinka prie kiaušinių, mėsos sumuštinių. Tai labai sena tradicija. Džiaugiuosi, kad senelis ją išsaugojo. Jis dar gamina sviestines kiaules, varles, pelėdas...Bet per Velykas būtinas avinėlis.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Mišrainė su makaronais Gardutėlė kriaušių uogienė Virtų bulvių cepelinai su mėsa Baklažanų suktinukai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!